stretchtent verhuur lemelerveld

 

 Bruiloft..

Volgens velen de mooiste dag van je leven. Zo'n speciale dag wil je op een bijzondere en persoonlijke manier vieren met vrienden en familie. Een stretchtent met zijn flexibele doek zal je feest dat stukje extra sfeer geven wat het verdient.

Voor een bruiloft aan huis of op een bijzondere buiten locatie zijn deze tenten zeer geschikt. 


Bedrijfsfeest..

U gaat als ondernemer uw jubileum vieren. Uw bedrijf heeft een open dag of u wilt de opening van uw mooie nieuwe pand vieren met genodigden.

Daar zoekt u een mooie sfeervolle tent bij. Hier kunt u uw gasten een fijne zitplaats aanbieden met een hapje en een drankje.

U wil de zomervakantie inluiden met uw personeel en zo een gezellige middag doorbrengen. Wij geven uw bedrijfsfeest graag dat beetje extra sfeer. 


Uitvaart.. 

Een uitvaart is tegenwoordig geen standaard protocol meer. Steeds vaker worden er allerlei persoonlijke wensen van de overledene verwerkt in de ceremonie.

Ook de locatie van de uitvaart is vaak een persoonlijke keuze. Een ceremonie aan huis in de tuin of op een mooie buitenlocatie komt steeds vaker voor.

Omdat een stretchtent flexibel is in zijn afmeting en de te plaatsen vorm, kan een stretchtent een hele mooie en sfeervolle aanvulling zijn.

 
Bellen