stretchtent verhuur lemelerveld

 

Formaten en kleuren.

Onze tenten zijn van de zwaarste kwaliteit en uiteraard 100% waterdicht. We kunnen de tenten geheel open plaatsen maar doordat het doek flexibel is kunnen we ook een zijkant naar de grond toe trekken zodat regen en wind minder invloed hebben op uw feest. Op deze manier kunnen we spelen met het formaat van de tent zodat deze perfect op uw locatie past.

Mocht u twijfels hebben of de tent wel past op uw locatie dan kunnen we altijd de situatie ter plekke opnemen. Standaard hebben we 1,5 tot 2m aan vrije ruimte rondom de tent nodig voor een goede verankering.


Tenten en kleuren:

6x9m Zandkleur (nieuw in 2023)

6x10m Taupe (nieuw in 2024)

10x10m Zwart

10x15m Zandkleur (nieuw in 2023)Indien het door u gewenste tentformaat niet in ons assortiment zit kunnen wij altijd kijken of we bij onze leverancier een passend alternatief kunnen verkrijgen.

 Wij helpen u dan aan de tent die u zoekt voor uw evenement of feest. 

Als u liever voor een permanente oplossing kiest dan is een stretchttent kopen wellicht een goede keuze. Wij kunnen veel maten en diverse kleuren leveren, inclusief alle benodigde materialen voor een goede opbouw. Zie hiervoor het tabblad verkoop. 
Bellen